تاریخچه سندیکا

تاریخچه سندیکای تولید کنندگان سرنگ و سرسوزن ایران

این سندیکا به عنوان یکی از قدیمترین تشکل های بخش خصوصی حوزه سلامت در سال 1382 در اتاق بازرگانی ایران به ثبت رسید. از ابتدا تمام کارخانه های تولید کننده این صنعت که حدود 25 واحد تولید بودند به عضویت این تشکل درآمدند. هم اکنون نیز سندیکای تولید کنندگان سرنگ و سرسوزن ایران از معدود تشکل های کشور می باشد که 100 درصد واحدهای تولیدی خود را تحت عضویت قرار داده است.

ساختار اجرائی:

سندیکای تولید کنندگان سرنگ و سرسوزن ایران توسط  یک هیات مدیره متشکل از 5 عضو اصلی، و دو عضو الی البدل یک بازرس اصلی و یک بازرس الی البدل مدیریت میشود. دبیر کل سندیکا آقای مهندس خدایار عینی منتصب هیات مدیره و از سال 1395 اداره امور این سندیکا را به عهده دارد.

اهداف سندیکا:

اهداف سندیکای تولید کنندگان سرنگ و سرسوزن ایران بطور کلی به چهار بخش نمایندگی از اعضا ، تمهید مشارکت اعضا، ارائه خدمات به اعضا و تنظیم و توسعه صنعت تجهیزات پزشکی مصرفی کشور تقسیم بندی می­شود.

اهم اهداف سندیکا عبارتند از:

1. دفاع از حقوق و حمایت از منافع اعضا
  2. پیگیری رشد و توسعه منظم و همه جانبه صنعت تولید و توزیع لوازم پزشکی مصرفی تزریقی، به ویژه با تأکید بر اجرای ابلاغیه اصل 44 قانون اساسی
  3. مشارکت و همفکری با مراکز تصمیم گیری دولت در تدوین آیین نامه ها و مقررات مرتبط با این صنعت
  4. حمایت از ساخت داخل و تکنولوژی ملی با تأکید ویژه بر هم افزایی ظرفیت های موجود
  5. ساماندهی فعالیت اعضا در راستای بهبود کیفیت تولید و خدمات
  6. ایجاد فرصت ها و ظرفیت های جدید اقتصادی و  تجاری در حوزه صنعت سلامت کشور
  7. گسترش رایزنی و مذاکره با مراکز تصمیم سازی کشور به منظور ایفای نقش موثر در فرآیند سیاستگذاری عمومی این صنعت و پایش تصمیمات در این زمینه
  8. تقویت بنیه صادراتی این صنعت، به نحوی که دسترسی شرکت های بزرگتر به بازارهای خارجی افزایش یافته و زمینه کسب و کار داخلی برای شرکت های کوچکتر توسعه یابد
  9. تلاش برای حذف انحصار و شکل گیری شرایط متوازن و رقابتی در حوزه تولید سرنگ، سرسوزن و سایر ملزومات تزریقی پزشکی
  10. تلاش در جهت گشودن افق های تازه کارآفرینی همچون بهینه سازی، کاهش تلفات و …
  11. ترویج ارتباط نزدیک تر میان اعضا و گسترش تفاهم، درون خانواده این صنعت