درباره سندیکا

- هاشم داوری افشار عضو هیات مدیره

- مرتضی کرباسی عضو هیات مدیره

- خدایار عینی فرح دبیر سندیکا

سندیکای تولید کنندگان سرنگ و سرسوزن ایران در سال ۱۳۸۲ در اتاق بازرگانی ایران به ثبت رسید. این سندیکا با حدود ۲۰ کارخانه عضو هم اکنون ۱۰۰ درصد تولید کنندگان این صنف را تحت پوشش قرار دارد. اعضای این سندیکای عبارتند از: شرکت های: آریان سرنگ، اطلس سرنگ، اواپزشک، ایلام سرنگ، پارس سرنگ، شرکت ساخت وسایل پزشکی ایران سوپا ، شرکت تجهیزات پزشکی هلال ایران(سها)، شفا سرنگ، میبد یاس، مینا سرنگ، یزد سرنگ، هما سرنگ، شفا ساز میبد، گروه تولید پزشکی ورید ، لوازم طبی ایران في برنا طب ایساتیس، بسپار صنعت فاخر، آریا پزشک ایساتیس، حکیم سرنگ، حیات سرنگ. در اوایل انقلاب ۱۰۰٪ نیاز کشور به سرنگ و سرسوزن از طریق واردات این کالا از کشورهای خارجی پوشش داده میشد. اما امروزه کارخانه های عضو این سندیکا به صورت یک واحد یکپارچه و هماهنگ سه برابر نیاز کشور را تولید می کنند. و حتی این کالا یکی از کالاهای صادراتی نظام سلامت به کشورهای همسایه می باشد. این سندیکا همچنان توسعه صادرات این محصول را در سرلوحه برنامه های خود قرار داده است.

چشم انداز:

سندیکای تولید کنندگان سرنگ و سر سوزن ایران تخصصی ترین معتبر ترین تشکل برای رفع چالش ها و بهبود مستمر کسب و کار در حوزه تولید سرنگ و سرسوزن و سایر ملزومات تزریقی در ایران

ماموریت و رسالت:

– دفاع از حقوق و منافع مشترک اعضا و تولید کنندگان این صنعت و حفظ و ارتقای حیثیت حرفه ای و بهبود محیط کسب و کار آنها.

– توسعه، هماهنگی و همکاری میان اعضا به منظور ایجاد صدای واحد برای دفاع از حقوق و منافع مشترک و کمک به اصلاح قوانین و مقررات در حوزه صنعتی و اقتصادی این تولید کنندگان

– توسعه مشارکت بخش خصوصی این صنعت در فرآیندهای تصمیم گیری و سیاست گذاری عمومی و ایجاد محیط و فضائی مناسب برای تعامل و همکاری با دولت و تلاش برای کاهش تصدی گری دولت.

– برقراری و توسعه ارتباطات بین المللی اعضا

– تقویت مدیریت علمی و دانش محور در شرکت های عضو

– تقویت امنیت سرمایه گذاری و …

اعضای سندیکا

سندیکای تولید کنندگان سرنگ و سرسوزن ایران با حدود ۲۰ کارخانه عضو هم اکنون ۱۰۰ درصد تولید کنندگان این صنف را تحت پوشش قرار دارد.

تهران، ...
شنبه - چهارشنبه: ۱۶:۰۰-۰۹:۰۰