دیدار دبیر سندیکا با رهبر انقلاب در تاریخ نهم اردیبهشت سال 1397 نمایشگاه کالای ایرانی در بیت رهبری

دبیرسندیکای تولید کنندگان سرنگ و سرسوزن ایران  آقای خدایار عینی فرح به عنوان نماینده این صنعت برای حضور در این رویداد معرفی حضور یافتند.

رهبر معظم انقلاب به همراه وزیر کار وقت جناب آقای ربیعی شخصاً در نمایشگاه تجهیزات پزشکی حظور یافتند و دبیر سندیکا به عنوان نماینده صنعت تجهیزات پزشکی به طور مفصل مشکلات این صنعت را هم به طور شفاهی و هم به صورت مکتوب به ایشان انتقال دادند.

مهم ترین نکته ای که مورد توجه رهبری از این مذاکره قرار گرفت بحث حضور شرکت های دولتی و نهاد های عمومی در عرصه  تولید کالاهای اشباع بود. طبق پیشنهاد سندیکا شرکت های دولتی و نهاد های عمومی غیر دولتی نباید در عرصه های که از نظر تولید داخل اشباع است ورود کنند. و موضوع شکایت سندیکا از شرکت های دولتی به مرکز ملی رقابت به طور مفصل برای ایشان تشریح گردید. رهبری فردا آن روز در سخنرانی خود برای تولید کنندگان به این موضوع اشاره کردند و دستور دادند که شرکت های دولتی باید به عرصه های که از نظر تولید داخل اشباع است ورود نکنند و هر جای که اشباع میشود باید به بخش خصوصی و مردم انتقال داده شود و بخش دولتی از آن حوزه خارج شود.

پاسخ دهیدآدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمتهای مورد نیاز علامت گذاری شده است * نام شما

تهران
شنبه - چهارشنبه: ۱۶:۰۰-۰۹:۰۰